Onbenutte potentieel checker

Check het onbenutte potentieel aan vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk in uw gemeente met de “Onbenut potentieel Checker” inclusief 7 tips om dit potentieel te ontsluiten.

Onbenut potentieel checker

Fictief voorbeeld van de onbenut potentieel checker

De bereidheid van Nederlanders om iets voor elkaar te doen is groot. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat 8 op de 10 mensen graag een ander helpt, mits het passend is. De uitdaging bestaat uit het aanspreken van dit onbenutte potentieel en mensen mobiliseren iets voor elkaar te betekenen. Kortom: op het gebied van vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk is eerder sprake van een distributieprobleem dan een capaciteitsprobleem. Online technologie kan dit onbenutte potentieel  ontsluiten door de markt van vrijwillige inzet radicaal anders te organiseren.

Vraag hieronder de Onbenut potentieel Checker gratis en vrijblijvend aan voor uw gemeente. De Onbenut potentieel Checker brengt in kaart hoe groot het onbenutte potentieel aan vrijwillige inzet in uw gemeente is en geeft u zeven tips om dit potentieel met behulp van online technologieën (van social media, het empoweren van de cliënt en marketing tot het bouwen van een online marktplaats) te ontsluiten.

Na aanvraag ontvangt u de Onbenut potentieel Checker binnen 3 werkdagen in uw inbox.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Gemeente (verplicht)