Astrid van der Steen

IMPACT Adviseur

Op 1 april 2014 ben ik als IMPACT adviseur begonnen bij NLvoorelkaar. Daarvoor heb ik projecten opgezet bij o.a. het Rode Kruis in Nederland en China. Rode draad is altijd de doelgroep geweest waarmee ik heb gewerkt: mensen die, om wat voor reden dan ook, kwetsbaar zijn en hulp nodig hebben. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om de overstap te maken naar de ‘commerciële sector’ zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. En dat vond ik bij NLvoorelkaar.

Het werk is heel veelzijdig. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten die hun eigen voorelkaar website implementeren. Samen werken we aan kwaliteit- bijvoorbeeld afspraken over de begeleiding van particuliere hulpvragers – en kwantiteit zoals communicatie en PR. Iedere werkdag is anders.

Op mijn vrije vrijdag geniet ik enorm van onze drie jonge kinderen en de avonturen die we samen beleven. Regelmatig zet ik me in als vrijwilliger in Oosterhout. Ik val in voor ‘vaste vrijwilligers’ en ga dan bijvoorbeeld met iemand boodschappen doen of mee naar een afspraak in het ziekenhuis.

Het is geweldig om de groei van NLvoorelkaar mee te maken. Werkwijze, plannen en structuur worden continue verbeterd om het steeds makkelijker te maken en vooruitgang te boeken. Samenwerking en leren van elkaar zijn daarbij essentieel. Mooi he?!