Harrie Verveer

Lead backend developer

Ik ben per 1 augustus 2015 als lead backend developer bij NLvoorelkaar begonnen. Het is geweldig om onderdeel uit te maken van zo’n jong, dynamisch en gedreven team en het voelt goed om bij te kunnen dragen aan een project met zoveel maatschappelijk belang. De bedrijfscultuur waarin vrijheid en vertrouwen voorop staan, zorgt er voor dat we het platform constant kunnen verbeteren door met nieuwe ideeën te komen en die vervolgens ook te verwezenlijken. Het wordt hierdoor heel eenvoudig om snel tot een beter platform te komen, waardoor de gebruikers een nog betere ervaring krijgen!

Na mijn opleiding HBO Hogere Informatica ben ik sinds 2005 als PHP programmeur werkzaam geweest bij verschillende bedrijven waar ik allerlei projecten heb gedaan. Naast mijn werk spreek ik regelmatig op PHP congressen over de hele wereld, waar ik kennis uitwissel met andere technici uit de sector. Verder speel ik gitaar in de coverband WATT en sla ik graag een balletje op de tennisbaan. Naast een incidentele bardienst op de tennisvereniging doe ik voor twee personen vrijwilligerswerk en help hen met klusjes in huis en voorbereiden op het inburgeringsexamen.

Binnen twee jaar hoop ik een goed en soepel samenwerkend team van ontwikkelaars om me heen verzameld te hebben. Een team dat aan alle wensen van onze klanten kan voldoen en de kwaliteit van NLvoorelkaar naar een steeds hoger niveau tilt.