Mandy Romme

Product Owner

In 2010 ben ik afgestudeerd van de opleiding International Media & Entertainment management. Hierna ben ik als online specialist gaan werken voor Nationale Opera & Ballet. Hierbij had ik een grote rol in de online marketing en online storytelling. Omdat theater mijn passie is, vond ik dit heel erg leuk. Alleen wilde ik mezelf meer bezighouden met de doorontwikkeling van websites. Daarbij vond ik het heel belangrijk dat ik een baan zou vinden waarbij maatschappelijke impact een grote rol speelt.

Dat vond ik allemaal terug bij NLvoorelkaar in de functie van Applicatiemanager. Bij NLvoorelkaar werk ik elke dag aan de optimalisatie en verbetering van onze online applicatie. Dagelijks inspireren gebruikersonderzoeken, klanten, mijn collega’s en onze maatschappelijke impact mij om vrijwilligers, hulpvragers en organisaties in Nederland, door middel van het platform, steeds beter op een betrouwbare, eenvoudige en snelle manier met elkaar te verbinden.

Zelf ga ik regelmatig met dementerende ouderen wandelen. Ik vind het leuk om zelf buiten actief te zijn en waarom zou ik dan niet gelijk anderen meenemen? Een win-win situatie! Binnen twee jaar hoop ik met NLvoorelkaar er voor te zorgen dat vrijwilligerswerk weer hip is. Zodat niet alleen ik maar ook andere jongeren ervaren hoe leuk het is iets voor een ander te doen en hoe laagdrempelig het eigenlijk is.